WEBDESIGN

PROFESSIONELE WORDPRESS WEBSITE   

€ 499,-

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW

Een website is meer dan een digitaal visitekaartje. Het is een plaats op internet waar klanten kennismaken met je bedrijf. In combinatie met onze fotografie, styling & ontwerpen zorgen wij ervoor dat je website levendig en dynamisch wordt en vindbaar!
Wij ontwikkelen maatwerk WordPress websites en aanvullende website modules(plugins) & webshops. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je website een unieke uitstraling krijgt die je onderscheidt in de markt.
ENKELE VOORBEELDEN

tomhartjes  deltapore  arthur site  paskamerSchoonheidssalon  tilly  kopstukken  

KOSTEN:
Een goed vindbare website inclusief alle website modules, die perfect wordt weergegeven op mobiele apparaten en wordt geleverd met een krachtig beheersysteem kost bij ons: € 499,- eenmalig voor de bouw en € 11,- per maand voor het onderhoudsabonnement. (de jaarlijkse service,  licentie & hosting)

WAT KRIJG JE VOOR € 499 ?

VERMEER WORDPRESS PAKKET
INCLUSIEF:

 • Persoonlijke professionele begeleiding
 • Gratis intake ‘aan de keukentafel’
 • Inclusief basis Hosting (400 mb schijfruimte / 20GB dataverkeer)
 • Inclusief Domeinnaam registratie
 • Inclusief 10 mailadressen
 • Geen opzegtermijn
 • Professionele vormgeving
 • CMS Beheersysteem
 • Geoptimaliseerd voor mobiel
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • Volledig in eigen huisstijl
 • Tot 5 pagina’s gevuld met content (daarna Onbeperkt zelf aan te maken)
  • Inclusief Fotoalbum module (galerij)
  • Inclusief Formulieren module
  • Inclusief Weblog Module
  • Inclusief Product-overzicht module
  • Inclusief Contactpagina met contactformulier
 • Gelinkt aan social media pagina’s
 • Eenvoudig en uitgebreid beheersysteem
 • Eenvoudig je eigen teksten wijzigen
 • Onbeperkt afbeeldingen plaatsen
 • Website aangemeld bij zoekmachines
 • Technisch geoptimaliseerd voor Google
 • Google maps routekaart

 

MAKKELIJK JE EIGEN SITE AANPASSEN |Perfect CMS
In een handomdraai je website onderdelen aanpassen en uitbreiden met het makkelijke WordPress CMS van je nieuwe website. Je kan pagina’s aanmaken, teksten plaatsen en aanpassen, afbeeldingen vervangen, menuknoppen aanmaken, links maken, video’s plaatsen etc etc. Je krijgt een uitgebreide handleiding en je kan ons altijd bellen of mailen wanneer je een vraag hebt.

Vind je dit gedoe? En wil je dat wij je site aanpassen? Dat kan Je belt of mailt ons de betreffende wijzigingen door en wij veranderen het op je site.    Kosten per uur € 50,00

 

GOED VINDBAAR IN DE ZOEKMACHINE  
Onze websites zijn technisch dusdanig goed geoptimaliseerd voor Google, zodat je website direct goed scoort in de zoekresultaten.           

Aangemeld bij zoekmachines  
Nadat je website met de landingspagina online staat, melden wij je website aan bij Google, Bing en Yahoo. Hierdoor wordt je website snel opgenomen in de zoekresultaten en zorgen we ervoor dat alle pagina’s van jouw website goed geïndexeerd worden, waardoor je goed gevonden wordt.  Professionele SEO configurator  In het CMS dat je bij jouw website ontvangt, krijg je geavanceerde zoekmachine mogelijkheden. Hiermee kan je per pagina de website nog beter vindbaar maken in Google voor gewenste zoekwoorden, kan je testen of de zoekmachine-instellingen goed staan geconfigureerd en geeft het systeem je suggesties over mogelijke verbeteringen.

 

PRACHTIGE STYLING | GEHEEL IN EIGEN HUISSTIJL                                                                          

Elke website die we bouwen maken we op maat op, in een tijdloos design. De website wordt in jouw huisstijl & kleur opgemaakt. Met jouw aangeleverde logo’s,  foto’s en teksten.  
Heb je nog geen eigen huisstijl?   Wij  ontwerpen tegen een éénmalig scherp tarief een professionele huisstijl inclusief logo’s & digitaal briefpapier.    Tarief € 295,00

 • Heb je geen eigen professionele foto’s?  Mooie foto’s in hoge resolutie zijn een must voor je website! Fotografie is onze specialiteit, een fotoshoot van een uur, inclusief alle digitale bestanden in eigen beheer kost  € 395,00
 • Heb je geen zin om je eigen tekst te schrijven? Webteksten schrijven is maatwerk. Jij kent jouw branche en bedrijf en jij zal ons dus moeten vertellen waarover geschreven moet worden. Dit is een arbeidsintensief proces waarvoor wij een tekstschrijver voor zullen inhuren. Prijzen op aanvraag.

 

EXTRA MOGELIJKHEDEN:

 • HUISSTIJL ONTWERPEN Tarief € 295,00

Een goed logo maakt indruk. Een goed logo is makkelijk te onthouden, makkelijk te herkennen en maakt in 1 oogopslag duidelijk waar het over gaat. Een goed ontworpen logo herken je. Het ziet er professioneel uit. De kleuren kloppen, de lijnen kloppen, de lettertypes kloppen, alles klopt. (Een slecht logo herkennen we ook allemaal…)

Aan de hand van jouw aanwijzingen ontwerpen wij een logo die bij jou en je bedrijf past. Dit logo mag je gebruiken voor al je reclame doeleinden en jij wordt eigenaar van de bronbestanden. Je mag er dus mee doen wat je wilt.

Tevens zorgen we voor digitaal briefpapier voorzien van je logo en alle bedrijfsgegevens, die je makkelijk uit je eigen printer kunt drukken.

 

 • PROFESSIONELE FOTO’S Tarief € 395,00

Mooie foto’s in hoge resolutie zijn een must voor je website! Fotografie is onze specialiteit, een fotoshoot van een uur, inclusief alle digitale bestanden in eigen beheer kost €395,00     Portet foto’s kun je ook meteen gebruiken voor social media. Heb je een groot bedrijf en zijn we langer bezig met fotograferen:€ 80,00 per extra half uur. Inclusief bewerkte digitale fotobestanden.

 

 • WEBTEKSTEN  Tarief € op aanvraag

Webteksten schrijven is maatwerk. Jij kent jouw branche en bedrijf en jij zal ons dus moeten vertellen waarover geschreven moet worden. Dit is een arbeidsintensief proces waarvoor wij een tekstschrijver voor zullen inhuren. Prijzen op aanvraag.

De tekstschrijver  zal een interview afnemen bij jou en (indien aanwezig) je oude website bekijken en websites van concurrenten bekijken om een indruk van jouw markt en doelgroep te krijgen. Daarna worden de gewenste pagina’s geschreven in de stijl en sfeer die past bij jouw bedrijf. Wil je bijvoorbeeld je bezoekers met je en jij of u en uw aanspreken? Wat voor sfeer en schrijfstijl zie je graag terug op je site?

 

 • BESCHIKBAARHEIDSKALENDER € 125,00 per agenda   

Heb je een huisje, een boot of een ander object waarvan je de beschikbaarheid per dag wilt kunnen weergeven? Dat kan met dit component. Super handig, want je klant kan meteen zien of deze vrij is in de gewenste periode.

 

 • NIEUWSBRIEF € 150,00 eenmalig + Abonnement 

Via je website kunnen bezoekers zich inschrijven op je nieuwsbrief. Zelf bepaal je wanneer en hoe vaak je een nieuwsbrief wilt versturen. Onderwerp, tekst en afbeeldingen mail je aan ons en wij zorgen voor een perfecte lay-out voor je nieuwsbrief. Meer traffic en loyalere klanten.  Nieuwsbriefmarketing is een van de meest effectieve en voordeligste manieren om meer omzet uit je website te halen. Je bezoekers kunnen zich via je website makkelijk aanmelden en verder gaat het helemaal van zelf.

Tarieven

Voor de nieuwsbrief module op je site betaal je eenmalig €150,00.  Daarnaast zijn er kosten verbonden aan het opmaken en verzenden van mailings: Hoe meer relaties hoe hoger het tarief.

AANTAL RELATIES                            Tarief per mailing                                 

0-500                                                           € 25,00
501-750                                                       € 30,00
751-1000                                                     € 35,00
1001-1250                                                   € 40,00
1251-1500                                                   € 45,00
1501-2000                                                   € 50,00
2001-3000                                                   € 55,00
3001-4000                                                   € 60,00
4001-5000                                                   € 65,00

Meer op aanvraag

 

 • SPECIALE WENSEN

Zoek je een bepaalde mogelijkheid of functionaliteit die je op maat wilt laten inbouwen ? Dat kan. Ons uurtarief is € 50,- Vooraf schatten we in hoelang we ermee bezig zijn.

In theorie kunnen we elke soort module voor je bouwen die je kan bedenken. Hoe meer de module kan, hoe duurder hij uiteraard wordt. In principe kan je ervan uitgaan dat het op maat laten maken van een module relatief duur is, omdat we van /scratch af aan iets nieuws moeten bedenken, uitwerken en bouwen.  Hierbij zullen we eerst met jou bespreken wat er moet komen en hoe het moet gaan werken. Daarna maken we een schets van de mogelijkheden en lay-out. Wanneer dit is goedgekeurd gaan we beginnen met bouwen. De duur van de bouw en de uiteindelijke prijs hangen sterk af van de complexiteit van je wensen.

Mogelijkheid tot een webshop module is ook mogelijk. Denk hierbij ook aan professionele foto’s en productomschrijvingen.

 

HOSTING & DOMEINNAAM    Deze vragen wij voor je aan. Elk jaar worden deze automatisch verlengd.                                     

 • Heb je al een domeinnaam en e-mailadres? Geen probleem. Wij verhuizen jouw domeinnaam naar onze hosting. Je krijgt van ons nieuwe instellingen voor je e-mail. Jouw e-mailadres kan je gewoon blijven gebruiken. Het is vanwege veiligheid en service van onze websites niet mogelijk bij je huidige hostingprovider te blijven.
 • Hosting en e-mailopslag uitbreiden? Ja dat is mogelijk. Maar waarschijnlijk niet nodig. Je krijgt namelijk voldoende schijfruimte.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief  21% BTW

ZIJN ER NOG VRAGEN OF WIL JE SNEL EN VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE ONTVANGEN; NEEM CONTACT OP: