MARKETING

Heeft jouw bedrijf al een herkenbaar LOGO, BROCHURE, POSTER, BANNER, MAGAZINE, VISITEKAARTJE etc etc…? Die aansluiten bij jouw bedrijf & website…

DRUKWERK  
Wij ontwerpen deze graag op maat voor je! Alles is mogelijk kwa formaten en producten. Bedenk het en wij maken het op voor je. Zodra je ontwerp af is, krijg je deze digitaal in eigen beheer in PDF. Wij maken ook scherpe offertes voor al je drukwerk, zodat het snel voor je geregeld is. Keuze aan jou..

Kosten ontwerpen van drukwerk & produkten:  € 60,00 per uur. Je levert zelf huisstijl, onderwerp, tekst en beelden aan.

ENKELE VOORBEELDEN:

 

NOG GEEN EIGEN HUISSTIJL, LOGO, FOTO’S EN MARKETING TEKSTEN?    

Wij ontwerpen & creëren bedrijfsmarketing concepten.     Met je eigen huisstijl, waarvan je bent verzekerd dat je een unieke uitstraling krijgt en die je onderscheidt in de markt.
PRACHTIGE STYLING | GEHEEL IN EIGEN HUISSTIJL 
Wat past bij jou en je bedrijf? Welke kleuren, sfeer & vormen. We gaan samen aan de keukentafel brainstormen. Persoonlijke aandacht en inleving op jouw branche zorgt voor het beste resultaat.
HUISSTIJL ONTWERPEN Tarief € 295,00

Een goed logo maakt indruk. Een goed logo is makkelijk te onthouden, makkelijk te herkennen en maakt in 1 oogopslag duidelijk waar het over gaat. Een goed ontworpen logo herken je. Het ziet er professioneel uit. De kleuren kloppen, de lijnen kloppen, de lettertypes kloppen, alles klopt. (Een slecht logo herkennen we ook allemaal…)

Aan de hand van jouw aanwijzingen ontwerpen wij een logo die bij jou en je bedrijf past. Dit logo mag je gebruiken voor al je reclame doeleinden en jij wordt eigenaar van de bronbestanden. Je mag er dus mee doen wat je wilt.

Tevens zorgen we voor digitaal briefpapier voorzien van je logo en alle bedrijfsgegevens, die je makkelijk uit je eigen printer kunt drukken.

 

PROFESSIONELE FOTO’S Tarief € 395,00
Mooie foto’s in hoge resolutie zijn een must voor je marketing plan! Fotografie is onze specialiteit, een fotoshoot van een uur, inclusief alle digitale bestanden in eigen beheer
kost € 395,00 Portet foto’s kun je ook meteen gebruiken voor social media.

Heb je een groot bedrijf en zijn we langer bezig met fotograferen:€ 80,00 per extra half uur.Inclusief bewerkte digitale fotobestanden.

 

MARKETING TEKSTEN Tarief € op aanvraag
Marketing teksten schrijven is maatwerk. Jij kent jouw branche en bedrijf en jij zal ons dus moeten vertellen waarover geschreven moet worden. Dit is een arbeidsintensief proces waarvoor wij een tekstschrijver voor zullen inhuren. Prijzen op aanvraag.

De tekstschrijver  zal een interview afnemen bij jou en (indien aanwezig) je oude website bekijken en websites van concurrenten bekijken om een indruk van jouw markt en doelgroep te krijgen. Daarna worden de gewenste tekst geschreven in de stijl en sfeer die past bij jouw bedrijf. Wil je bijvoorbeeld je bezoekers met je en jij of u en uw aanspreken? Wat voor sfeer en schrijfstijl zie je graag terug op je site?

ZIJN ER NOG VRAGEN OF WIL JE SNEL EN VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE ONTVANGEN; Neem contact op

 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW