GEBOORTEKAARTJES

Voor een uniek geboortekaartje ben je bij mij op het juiste adres! Ik ontwerp ze zelf en natuurlijk met de foto’s van de newborn fotoshoot.
Tijdens je zwangerschap maken we alvast het ontwerp en bespreken we jullie wensen. Zodra je bent bevallen, bel je mij voor een afspraak voor de newborn fotoshoot.

NIEUW !!    A5 Geboortekaarten, dubbelzijdig full color gedrukt, 350 gram, (ongevouwen)

Voorbeeldprijs: afname 100 stuks € 1,50 per stuk

Klik hier voor de volledige prijslijst

ONTWERP
Vooraf bespreken we aan de keukentafel in Arnhem het ontwerp van het geboortekaartje. Aan de hand van voorbeelden uit mijn portfolio kun je kiezen uit mooie kleuren, lay-outs, materialen, lettertypes etc etc. Een geheel eigen ontwerp is ook mogelijk! Ontwerpen is gratis bij mij. Wel vraag ik een aanbetaling op de geboortekaartjes van € 50,00 contant.

Het ontwerp stuur ik je via de mail toe, zodat je deze thuis in alle rust kunt bekijken. Via de mail of telefonisch kun je eventuele wijzigingen doorgeven. Thuis kun je ook alvast aan de slag met de enveloppen & postzegels.. Zodat alles klaar is voordat die kleine geboren gaat worden.

Zodra je bent bevallen, bel of mail je mij voor de newborn fotoshoot. Wanneer dat is laat ik aan jullie over. De één wil gelijk de fotoshoot plannen de ander wil 2 weken wachten..  Mochten er complicaties zijn tijdens de bevalling, dan wacht je gewoon tot je eraan toe bent. Vaak ben ik er al op 2de of 3de dag na de geboorte, thuis of in het ziekenhuis.

De fotoshoot vindt plaats in de kraamkamer. Daar is het lekker warm voor de baby en mama kan blijven liggen in het kraambed mocht dat nodig zijn. Ik weet hoe slap en moe je je kunt voelen na de bevalling. (zelf 2x mogen doen).

In de kamer zet ik een zwart of wit scherm op met een zwart of wit doek. Hoe klein de kamer ook is, past altijd!   Zodra iedereen op zijn gemak is en vooral jullie baby, gaan we de foto’s maken. Vaak kom ik in de ochtend, want dan zijn de baby’s op hun “best”..  Broertjes en zusjes mogen er ook bij zijn natuurlijk!!

In totaal duurt de fotoshoot ongeveer een uur. Soms langer als we tussendoor pauze nemen voor de fles of borstvoeding.

’s Avonds laat zijn de foto’s al klaar en staan ze in je mailbox. Op een privé site kun je ze in alle rust bekijken. Het geboortekaartje heb ik voorzien met de juiste gegevens en gevuld met de mooiste foto’s. Uiteraard kiezen jullie zelf welke foto’s je waar wilt hebben. Zodra ik jullie definitieve bevestiging heb, bestel ik de kaarten de volgende morgen bij de drukker. De drukker verzend ze dezelfde werkdag nog naar jullie toe. Als TNT meewerkt, zijn de geboortekaartjes de volgende dag bij jullie thuis.

Heb je liever dat ik ze verstuur? Geen probleem, dan neem ik na de fotoshoot de enveloppen mee. En zorg ik ervoor dat ze op de bus gaan.

WERKWIJZE
De babyfotoshoot van je pasgeboren baby vindt thuis plaats (of in het ziekenhuis). Vaak kom ik al op de 2/3dedag na de geboorte foto’s maken.
Moeder ligt nog op bed, kachel staat hoog . Heel bijzonder om hier bij te zijn. Newborn fotoshoots zijn het mooist tussen de 2de en 14de dag na de geboorte. Dan zijn ze nog zo klein en krullen ze van nature nog makkelijk op, zoals ze ook in de baarmoeder deden. Ik kom altijd naar jullie toe. Geen gesleep met maxicosi’s en flesjes. Thuis heb je alles bij de hand. Tussendoor kun je de borst/flesje geven, vaak is de kraamhulp ook nog aanwezig en wel zo prettig voor de kersverse ouders (en broertjes/zusjes).

NEWBORN-BABYFOTOSHOOT
Tarief: €125,00 inclusief 21% BTW
Inclusief een nabestellingstegoed van € 25,00 Exclusief nabestellingen en digitale bestanden! Zie prijzen nabestellingen: www.babyfotografievermeer.nl/prijzen
Keuze uit 30 foto’s, geplaatst op een privé website. Via de mail krijg je een link naar deze website. Zodat je de foto’s in alle rust thuis kunt bekijken. De foto’s zijn te zien in verschillende bewerkingen, zoals kleur, zwart/wit, zwart/wit met kleur accent, sepia & pop-art.
Reiskosten: Binnen een straal van 20km (Arnhem) geen reiskosten, daarbuiten €0,55 per km.

  • Combi Fotoshoot Buik & Baby
    € 175,00 inclusief een nabestellingstegoed van € 45,00