BABY

Vaak kom ik al op de 2de dag na de geboorte foto’s maken.
Thuis (of ziekenhuis) op de kraamkamer. Moeder ligt nog op bed, kachel staat hoog . Heel bijzonder om hier bij te zijn. Newborn fotoshoots  zijn het mooist tussen de 2de en 14de dag na de geboorte. Dan zijn ze nog zo klein en krullen ze van nature nog makkelijk op, zoals ze dat ook in de baarmoeder deden.
Ik kom altijd naar jullie toe. Geen gesleep met maxicosis en flesjes. Thuis heb je alles bij de hand. Tussendoor kun je de borst/flesje geven, vaak is de kraamhulp ook nog aanwezig en wel zo prettig voor de kers verse ouders (en broertjes/zusjes).

Ook als je baby al iets ouder is!
Met 3/4 maanden kunnen ze zitten en hun hoofdje optillen en lachen.. zo schattig.. Als ik kom om foto’s te maken van je baby, dan mag het hele gezin mee op de foto! De fotoshoot duurt ongeveer 1-1,5 uur. Vaak in de ochtend zijn baby’s (en kinderen) het vrolijkst om op de foto te zetten. Plan de fotoshoot gelijk na hun slaapje/voeding.. Dan zijn ze lekker vrolijk en wakker. Maar wanneer dat is, dat weet jij als ouder het beste.

Elke leeftijd is MOOI om te fotograferen!!
Is je baby ouder dan 2 weken of alweer 6-12 maanden? Pin je niet vast aan bovenstaande leeftijden. Vooral als baby/moeder een moeilijke start hebben gehad, is het juist goed om te wachten met de fotoshoot.
Mocht je een fotoshoot hebben gepland en onverwacht is je baby ziek of verkouden. Geen probleem, we verplaatsen kosteloos de fotoshoot! Ook als ik in de ochtend met je heb afgesproken en ’s nachts is je baby ziek is geworden!

Kosten Babyfotoshoot / Newbornfotoshoot:
€ 125,00 inclusief een nabestellingtegoed van € 25,00. Prijzen nabestellingen zie deze pagina

GEBOORTEKAARTJES
Voor een uniek geboortekaartje ben je bij mij op het juiste adres! Ik ontwerp ze zelf en natuurlijk met de foto’s van de newborn fotoshoot.
Tijdens je zwangerschap maken we alvast het ontwerp en bespreken we jullie wensen. Zodra je bent bevallen, bel je mij voor een afspraak voor de newborn fotoshoot.

Voor voorbeelden klik op de button Babyfotografievermeer